Ce iți oferă o invitație electronica?

Mai mult timp pentru tine?

## Personalizare generală În câteva click-uri iți aranjezi invitația asa cum ai tu nevoie.
### Pentru invitați din toate țările Poți alege ca mesajele din invitația ta sa fie afișate in română sau engleză. ### Culori personalizate Pentru a rămâne în ton cu tema de culoare a nunții tale, îți poți personaliza culorile ### Pozele alese de tine Pe lângă text, personalitatea invitației tale se îmbogățeste prin pozele de cuplu pe care le poți include ### Design inteligent Un design care face accesibilă invitația atât de pe un PC, cât și pe o tableta sau un telefon ![Admin interface](admin.jpg)
## Strict pentru cei invitați Întreaga invitație sau secțiuni ale acesteia pot fi protejate pe baza unei parole.
##Personalizare conținut Informațiile principale
![Admin interface](story.jpg) ### Informații despre cuplu Conține poza, numele și o scurtă descriere a fiecăruia. În plus, poate conține și un mesaj comun. ### Numărătoare inversă Numară secundele până la ziua marelui eveniment. După această zi, numără secundele fericite petrecute împreună. ### Mesajul de invitație O zonă pentru mesaj principal care să iasă clar în evidență. ### Povestea voastră Îți spui povestea printr-o listă de evenimente cronologice. De exemplu, de la prima întâlnire până la ziua propunerii! | Toate secțiunile și informațiile sunt opționale. Secțiunile pot fi repetate ori de câte ori este necesar în invitație.
## Detalii evenimente Prezinta toate evenimetele
### Evenimente Pentru a oferi toate informațiile despre evenimentele pe care le-ai programat, poți adauga în această secțiune oricâte evenimente dorești. ### Informații Acestea pot conține informații despre locație, data și oră, alături de un mesaj și o poză. ### Îndrumări Fiecare eveniment se poate lega direct la o hartă online pentru a arata clar cum să ajungă invitații la locație. ![Admin interface](events.jpg)
##Formular confirmare Informațiile principale
![Admin interface](form.jpg) ### Invitații confirma și online Poți să-ți reduci timpul petrecut la telefon cu fiecare invitat pentru confirmare. Acest formular îți permite și să adaugi întrebări pentru invitații tăi. ### Salvezi notițe Dacă ai vorbit direct cu invitații, poți sa-i adaugi tu sau să le modifici răspunsurile oferite online. ### Raport generat automat Ai parte de o vizualizare rapidă într-un mod grafic fără să fie nevoie să numeri individual răspunsurile. În același timp, le poți salva oricând într-un fișier pe calculatorul tău.
## Organizează invitații Nu pierde din invitați
### Pe cine așteptăm? Poți alege să iți creezi o listă cu toți invitații voștrii. ### Cine nu a răspuns? Adaugând lista inițială de invitați poți apoi asocia răspunsurile primite cu invitații. ### Așezare la mese Având răspunsurile și numărul de persoane pentru fiecare invitat aceștia pot fi asociați cu o masă pentru a calcula rapid locurile la masă. ![Seating Arrangements](seating.jpg)
##Galeria de poze Una sau mai multe colecții publice sau private
Adaugă colecții cu fotografiile alese de tine ce pote fi actualizate cu fotografiile de la eveniment. Pozele ajung mai repede la invitați!

Hai să realizăm invitația!

Deschide un cont acum

Adio "maxim 20 de rânduri". Acum vă puteți spune povestea în câte cuvinte și poze doriți!

Deschide cont gratuit! Demo